„Vladeta ih je za srce ujeo, ali ne ono u parlamentu – nego ono preko puta“

 "Dobro veče. Vladeta ih je za srce ujeo. Ali ne srce pod kupolom parlamenta - nego ono preko puta. Pa su spontano rešili da na istinu odgovore jačim aplauzom. Pljeskaće se i kad treba i kad ne treba, obećao je novi šef poslaničke grupe naprednjaka Jovanov. I toliko o zagrevanju", rekla je na početku emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina. .





„Malo uvreda, malo nipodaštavanja, posle dužeg vremena neko je na javnom servisu mogao da čuje šta to beše Jovanjica ili Rio Tinto. Od bacača kamena s ramena, Boško postaje simbol konstruktivnosti. Nove zvezde još ćute. Osim Ćute…koji se kako smo čuli, uselio, u Palmine kancelarije. A Palma nehotice izgovara istinu. Ko nije bio u Beogradu poslednjih pet godina nije svestan da je od njega ostalo samo ime. Počeo je Pregled dana, a rasprava o Vladimiru Orliću još traje“, završila je uvod u emisiju Jelena Obućina.


Vladeta ih je za srce ujeo... ali ne srce pod kupolom parlamenta, nego ono preko puta, pa su spontano odlučili da na istinu odgovore jačim aplauzom

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru