Okršaj Sergeja i Đuke na Tviteru: Ko treba da bude lustriran, ko da ide u obor

 Objava glumca Sergeja Trifunovića na svom Tviter nalogu da "Srbija morati da krene putem lustracije" i pojedincima zabrani bavljenje politikom, izazvana nedavnim tvitom Vladimira Đukanovića da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana, nije se baš svidela poslaniku Srpske napredne stranke koji se očigledno osetio prozvanim.






Naime, Trifunović je na svom Tviter nalogu napisao da smatra da bi bavljenje politikom trebalo da se zabrani „svakom govedu koje vapi za proverenim naci-rešenjima zabrani bavljenje politikom“.

Kako je objasnio, tu spadaju i „ređe vrste bizona“. „I naravno, Šešelj“, zaključio je Sergej Trifunović.


Đukanović se očigledno prepoznao u toj izjavi pa je na svom Tviter nalogu upitao Trifunovića:


"A šta ćemo sa onima koji se na opijatima i koji pod dejstvom istih prave saobraćajke? Hoćemo li njih da lustriramo?", napisoa je Đukanović.

Međutim, Trifunović mu nije ostao dužan, već mu je odgovorio da za saobraćajke postoje kazne i sudovi koji su u tom pogledu vrlo ažurni.


"Glupane: za to postoje saobraćajne kazne i nadležni sudovi, koji u tom slučaju, verovao ili ne, ažurno rade. Političara sa diplomom pravnog koji poziva na denacifikaciju, treba ugraditi u obor", napisao je Trifunović.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru