Aleksandar Mitrović video kako ga je rival ismevao, pa oduševio celu Englesku izjavom

 

Aleksandar Mitrović obeležio je meč Fulam - Brentford u trećem kolu nove sezone Premijer lige, ali nije samo njegov gol za pobedu bio u prvom planu na ovoj utakmici, već i jedna provokacija, a onda i reakcija reprezentativca Srbije pred novinarima.





PA, GDE ĆEŠ NA SRBINA? Aleksandar Mitrović video kako ga je rival ismevao, pa oduševio celu Englesku izjavom.

Podsetimo, rekorder srpske reprezentacije po broju golova u dresu nacionalnog tima dao je u prethodnoj sezoni Čempionšipa čak 43 pogotka na 44 odigrana meča. A sa "terorom" rivala na Ostrvu nastavio je i premijerligaškom društvu - dvaput je zatresao mrežu Liverpula, a posle promašenog penala protiv Vulverhemptona, dao je gol i u drami sa Brentfordom.


Ta luda završnica imala je jednu vrlo zanimljivu scenu.Naime, znamo, da je Fulam vodio sa 2:0, a da je Ivan Toni uspeo da poravna rezutlat i to proslavio provociranjem srpskog asa - trčao je i gestikulirao rukom, baš kao što to Mitrović radi.

Aleksandar Mitrović je dvaput odgovorio na ovo.

Najpre na terenu, jer je upravo Mitrović golom u 90. minutu doneo trijumf Fulamu od 3:2, a potom je srpski as i van igrališta "odgovorio".


- Svi imaju idole. Toni je igrao sa mnom u Njukaslu i bio je 'moj' dečkić. Eto, moj idol je bio (Alan) Širer, a ja sam verovatno Tonijev, rekao je Mitrović o provokaciji rivala.









https://twitter.com/i/status/1561029214693883905 

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru