SSP reagovao na tekst Danasa o Borku Stefanoviću kao potpredsedniku parlamenta

 Informativna služba Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa dostavila je pisani odgovor redakciji Danasa u kome reaguje na tekst da će potpredsednik SSP Borko Stefanović u novom sazivu Skupštine Srbije biti potpredsednik parlamenta, koji prenosimo u celosti.



„Povodom teksta koji ste objavili, a u kome ste bez ikakve provere u SSP-u objavili da ce Borko Stefanović biti potpredsednik Skupštine Srbije, zahtevamo da objavite sledeći odgovor:


Po dosadašnjim pravilima u radu Skupštine opoziciji bi trebalo da pripadnu dva mesta potpredsednika Skupstine, kao i više mesta predsednika skupštinskih odbora.

Mesta potpredsednika iz reda opozicionih poslanika bi trebalo da pripadnu poslanickim klibovima sa najvećim brojem poslanika, a to su poslanički klub koalicije SSP-PSG- Preokret – Sloga i poslanički klub koalicije NADA.


Kada budemo znali šta je odluka većine po pitanju pozicija potpredsednika Skupštine i predsednika skupstinskih odbora u okviru naše poslaničke grupe ćemo doneti odluku ko će biti naši kandidati.“



Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru