Oni su preživeli sve: Ova šestorka večeras se bori za ulazak u finale Survivora

 Oni se takmiče za ulazak u finale i pobedu.


Trenutno najpopularniji šou-program u regionu, Survivor, polako se bliži kraju, a polufinalno veče biće u subotu, 4. juna.

U polufinale je ušlo šestoro igrača, troje iz plavog i troje iz crvenog tima, a na kraju će biti dva pobednika, po jedan iz obe ekipe.


Za prvo mesto boriće se, iz crvenog tima: Stefan Nevistić, Milica Dabović i Nađa Erić, a iz plavog tima: Nevena Blanuša, Tena Tomljanović i Goran Špaleta.


Ovakav ishod većinu gledalaca nije začudio, s obzirom na to da svi oni važe za jedne od najjačih takmičara, a mnogi su saglasni sa tim da je najveći uspeh postigla Nađa koja je važila za "najslabiju kariku".

Naime, nju su članovi njenog tima često nominovali za izbacivanje iz Survivora, jer su smatrali da najmanje doprinosi ekipi i da se ne snalazi u igrama. Nju su redovno i kritikovali kada izgubi, zbog čega njoj nije bilo nimalo prijatno, a onda je usledio obrt.


Nađa je u poslednje vreme dosta poboljšala svoju igru i nekoliko puta doprinela tome da crveni tim pobedi u duelu i osvoji nagradu. Erićeva je do sada uspela da pobedi u pet duela za izbacivanje iz Survivora i time je pokazala svoju borbenost i želju za ostankom u takmičenju.

Sa druge strane, nekadašnja košarkašica Milica Dabović ljudima često nije bila simpatična, te su komentari na njen račun često bili negativni.


Ipak, ona je proglašena za najboljeg igrača Survivora ove godine, prema statistici, i imala je najveći procenat uspeha u igrama. Mada neko vreme zbog povrede nije mogla da se bori, uspela je da dođe do polufinala, a najčešće sukobe imala je upravo sa Nađom.


Milica je Nađu smatrala najslabijom karikom i često joj govorila šta treba da radi, što se Erićevoj nije dopalo, te je tokom jedne od nominacija nominovala upravo Dabovićevu, rekavši sve što misli o njoj, što je Milicu veoma pogodilo, te je malo burnije reagovala.

Stefan Nevistić je takođe pokazao dosta uspeha u igrama, te je jedini muškarac iz crvenog tima koji ima šanse da se nađe u finalu. Kako je i sama Nađa jednom prilikom rekla, ona Stefana smatra najvećom konkurencijom.


Što se plavog tima tiče, jedini muškarac koji će se kod njih boriti za pobedu jeste Goran Špaleta. On od starta važi za najzgodnijeg takmičara i miljenika žena, a pokazao je i veliki uspeh u igrama, što ga čini velikim favoritom za pobedu.

Nevena Blanuša je, uz Milicu Dabović, jedna od najjačih učesnika i imala je ogroman uspeh u svim igrama. Pored toga što je pokazala neverovatnu sposobnost na terenu, Nevenu su mnogi zavoleli i zbog njene iskrenosti i emotivnosti, budući da je gotovo stalno u suzama kad neko iz njenog tima napusti Survivor.

Tena Tomljanović ušla je u polufinale nakon što je u duelu savladala Niku, koja je takođe važila za jednog od favorita. Tena je bila vrlo uspešna u igrama, a istakla se i kao najkreativnija takmičarka Survivora koja je stalno pravila nakit i kupaće kostime od onoga što je pronalazila na ostrvu. Nedavno je teško podnela to što je morala da nominuje Sumeju, budući da to nije uradila, ona bi bila nominovana. Pojedinci su to kritikovali, ali je ona rekla da, koliko god bilo teško, to je ispravna odluka i takmičarski duh.


Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru