Prelević: Đukanović i Stefanović igraju u cirkusu koji režira Vučić

 Advokat Božo Prelević ocenio je da je javno međusobno optuživanje člana Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Đukanovića i ministra odbrane Nebojše Stefanovića "cirkus" u kojem oni samo igraju uloge koje im je dodelio upravnik cirkusa, predsednik te SNS-a i dražave Aleksandar Vučić.


„Oni su dobili uloge gutača zmija i umetnika na trapezu, koji stalno pada i skače u visinu praveći salto čas unapred, čas unazad. (Dijana) Hrkalović ima ulogu da povremeno tresne na tvrdu klupu jer je umetnik ispusti dok leti, malo odmori i vraća se u predstavu“, rekao je Prelević za list Danas.

On je dodao da tu „ima i malo grubljih vazelinskih takmičenja u pridobijanju naklonosti upravnika, ali i onih sofisticiranih tipa: Srbija ima sreću što joj je predsednik pametan ili što je hrabar ili propali bi da nam nije njega“.


Đukanović je, kao branilac nekadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović, na suđenju u Specijalnom sudu, predložio da Stefanović bude saslušan kao svedok navodeći da je "nemoralno da saradnici koje je birao kao ministar unutrašnjih poslova budu na optuženičkim klupama a da se on pravi da je čist".


Stefanović je u javnom prepucavanju optužio Đukanovića da koristi politiku da bi uticao na pravosuđe i da iznosi neistine, na šta mu je Đukanović uzvratio da time optužuje vlast i Vučića.

IZVOR: BETA

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru