Beker proveo prvu noć u jezivom zatvoru, otkriveno šta su mu jedino dozvolili

 Teški dani pred teniskom legendom.


Teniska legenda Boris Beker počeo je izdržavanje zatvorske kazne u Engleskoj u ozloglašenom zatvoru u blizi Vimbldonskog kompleksa.

Vandsvort je najveći zatvor u Engleskoj i on će bitidom Borisa Bekera u najmanje narednik goinu i tri meseca. Nemac je osuđen na dve ipo godine, a na polovini te kazne će steći pravo da izađe na slobodu zbog dobrog vladanja.


Nemački mediji došli u do podatakada da Beker neće imati nikakve privilegije, a otkrili su i kako je izgledala prva no u zatvoru.


"Smeo je da obavi samo jedan telefonski poziv", objavio je Bild koji navodi da Bekeru neće biti lako u zatvoru sa rigoroznim pravilima i zatvoru poznatom po svojim zastrašujućim čuvarima.


Zatvor Vandsvort ima izuzetbno lošu reputaciju, a snimani su o njemu i brojni dokumentarci.


U pitanju je stara viktorijanska zgrada stara 170 godina, a puna je prljavštine i pacova. Sada se u njemu nalazi 1.300 robijaša, a kapaciteti su odavno probijeni.


Beker će u prvo vreme biti u samici, ali se očekuje da uskoro bude prebačen u ćeliju sa ostalim zatvorenicima.


Toaleti u zatvoru nemaju nikakvu privatnost, a često ima incidenata u ovom prostoru po čemu se nalazi u vrhu Velike Britanije. Čuvari moraju čak četiri puta dnevno da upotrebe silu, a gotovo svakodnevno se dešava tuča između zatvorenika. Zatvor ima problem sa korišćenjem narkotika. Samo dva sata dnevno robijaši mogu da budu na čistom vazduhu, zbog čega je svima strahovito dosadno.


Nemali procenat zatvorenika je pokušao samoubistvo, a mnogi su tražili i pomoć usled psihičkih problema.

IZVOR: NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru