Vesić pokušao da obmane javnost, pa se izblamirao: Lažno predstavio gosta

 Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, sastao se sa odbornikom iz Vićence kog je lažno predstavio kao gradonačelnika tog grada u Italiji.


Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović ugostili su u Starom dvoru gradonačelnika Vićence Frančeska Ruča. Susretu je prisustvovala i Aja Jung, osnivačica i direktorka Festivala igre, navodi se na zvaničnom sajtu Grada Beograda.

Međutim, vrlo brzo se ispostavilo se da je Vesić obmanuo javnost, tvdreći da je reč o prvom čoveku Vićence. O tome je pisao i predstavnik koalicije „Moramo“, Đorđe Miketić.


„Novi blam SNS.  Vesić primio odbornika Vićence i predstavio ga kao gradonačelnika. Njihovim lažnim predstavama nema kraja. Ustvari ima: 3 aprila su ciao“, napisao je on na društvenoj mreži Tviter, gde je objavio i kako zaista izgleda Frančesko Ručo.

Iako je najavljeno da više neće biti deo gradske vlasti, čini se da Vesić ne odustaje od kampanje. Svakodnevno izveštava o otvaranju novih osam železničkih stanica, hvali se ležećim policajcem koji je postavljen u Dobanovcima, informiše o ulaganju za izgranju kuće za jednu desetočlanu porodicu. U međuvremenu nalazi načina i da nauči svoje prve baletske korake, postavlja svoje fotografije iz mladosti, pa i one iz studentskih dana.


Ovo poslednje može i ne mora biti samo još jedna „tiha“ Vesićeva provokacija Šapića, jer upravo je to ono što mu je čak i javno zamerio.


Nedavno je Vesić za televiziju Pink govorio o studentskim danima sa predsednikom stranke Aleksandrom Vučićem i tada rekao:


“Bili su to lepi dani, zaista smo stekli lepo obrazovanje, sa divnim profesorima na fakultetu. Mnogi od tih profesora su danas na visokim funkcijama, a neki su našoj listi. To je dokaz da obrazovanje ne može da se zameni bilo kakvim prečicama”, istakao je Vesić.

IZVOR: NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru