SNS odlučio: Vučić nosilac svih lista, Danica Grujičić prva na listi za parlamentarne izbore, a Šapić za beogradske

 Nosilac svih lista Srpske napredne stranke na izborima 3. aprila biće Aleksandar Vučić, odlučila je stranka jednoglasno. Prva na listi SNS-a za parlamentarne izbore biće prof. dr Danica Grujičić, a prvi na listi za beogradske izbore Aleksandar Šapić.


Odluke o izbornim listama je posle sednice Glavnog odbora stranke saopštila Ana Brnabić. Ona je rekla da je SNS odlučio da na izbore izađu sa listom "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".


Kako je rekla, dr Danica Grujičić je osoba koju cela Srbija zna i koja je jedan od najvećih stručnjaka u Evropi i svetu. Ana Brnabić je rekla da je ponosna na to što je veliki broj javnih ličnosti na listi SNS-a. Dodala je da će drugi na listi biti matematičar Stojan Radenović, a treća dr Jelena Begović.

Kako je navela, to je poruka iza koje svi zajedno stoje. "Sve što smo uradili, uradili smo zajedno sa narodom, građanima. Možemo da se ponosimo i pokazali smo da zajendo možemo da uradimo sve da promenimo Srbiju i da ona postane pobednička zemlja u svakom segmentu", rekla je Ana Brnabić obaćajući se novinarima.


"Nije tajna da svi u SNS žele da Vučić bude kandidat za predsednika"

Upitana o kandidatu za izbore za predsednika Srbije, Ana Brnabić je rekla da će uskoro biti novi sastanci predsedništva i Glavnog odbora SNS-a i da će tada biti doneta odluka. Kaže i da nije tajna da svako u SNS žeći da vidi Aleksandra Vučića kao kandidata.  


“Mislim da je to apsolutno najbolje za Srbiju i jedina opcija koja garantujr da će Srbija nastaviti da se razvija ovom brzinom, pa i nešto brže”, dodala je.  


Međutim, kako je rekla, Vučić još uvek razmišlja o tome, ali će stranka na vreme da istakne kandidata.  



Sednice Predsedništva i Glavnog odbora Srpske napredne stranke održane su u beogradskoj Kombank dvorani. Obe sednice su bile zatvorene za javnost.


Uoči sednice, lider SNS-a Aleksandar Vučić je rekao da u stranci neće biti "čistke", ali da će biti promena. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru