Samo je godina tek počela: Sve drugo traje već odavno, dok se nekom ne smuči

 "Novak vodi svoju bitku koju je sam izabrao sada već pretprošle godine. I Srbija se priključila, rat sa Australijom baš zvuči egzotično. (I već imamo ono kako je '22. i kengur udario, vidimo se dogodine u Melburnu i tome slično). Čeka se ishod žalbenog postupka, pa da znamo da li ćemo navijati ispred televizora, ili će svi na doček neporaženog a proteranog kralja Australian opena", rekao je na početku večerašnje emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.


„Ako kojim slučajem ima neka koala u zoološkom vrtu u Beogradu ili na Paliću, treba ih dodatno zaštititi, za kengure ne garantujemo. I bilo bi super da nam je to jedina muka, jer muka nam je i od galopirajućeg petog ili šestog talasa korone koji je uz vatromet svečano dočekan, pa ga sada treba preživeti“.

„Muka nam je od tabloida koji silujući priče, obesmišljavaju svu podršku od običnog sveta onima koji traže nestalog mladića iz Splita. Ponovo imamo blokade, ultimatume itd…, a premijerka je odmah poslata u ružičastu ispovedaonicu da najavi čak spremnost da se ipak odustane od svih aranžmana sa Rio Tintom. Samo je godina tek počela, sve drugo traje već odavno, pa dok se nekom stvarno ne smuči… Ovo je Pregled dana“, završio je uvod u emisiju Goran Dimitrijević.

IZVOR: NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru