Poslednja informacija: Evo gde se nalazi Novak

 Novak Đoković je u utorak poleteo ka Melburnu, a po poslednjim informacijama Srbin je sleteo u Australiju kada je došlo do problema sa vizom. Sve to možete pratiti uz Nova.rs.


Zaista deluje neverovatno, ali tek kada je najbolji teniser sveta krenuo na put odlučili su da se oglase zvaničnici Vlade Komonvelta, koji sada žele da zabrane Srbinu ulazak u zemlju.

Reagovao je Skot Morison, premijer Australije.


„U slučaju nedovoljno dobrih dokaza, onda ga nećemo tretirati drugačije od bilo koga drugog – i vratiće se prvim sledećim avionom kući“, poručio je premijer Australije.


Nije ostavio nikakvu dilemu.


"Neće biti specijalnih pravila za Novaka Đokovića!"

15.20 Bred Gilbert hoće pravdu za Srbina

"Ako Đokoviću ne odobre medicinsko izuzeće, onda nijedan drugi igrač ne treba da ga dobije", napisao je Gilbert u polemici na društvenim mrežama.


Inače, za igranje u Autraliji uz medicinsko izuzeće, prijavilo se 26 igrača, od čega je izuzeće odobreno tek nekolicini.

15.00 Moćna britanska političarka protiv Đokovića


Lusi Pauel iz "Vlade u senci" Velike Britanije smatra da prvi reket sveta ne treba da bude izuzet iz uspostavljenih pravila Australijanaca u vezi sa koronavirusom. Ona smatra da je Đoković tražio medicinsko izuzeće, da bi izbegao da se vakciniše.

14.55 Novak je na carini, čekaju ga mučni sati


Srpski teniser je trenutno na granici i čeka da se raščivija situacija sa njegovom vizom i da mu se odobri ulazak u zemlju.


14.49 Đokoviću priredili scenu na aerodromu


I dalje u ovim momentima nije bilo nijedne fotografije sa aerodroma u Melburnu. Ipak, poveremeno su se mogle čuti informacije iz pouzdanih izvora da Novak nije zatražio pravi tip vize, tačnije da je njegov tim napravio strašnu grešku.


U međuvremenu su mnogi podsetili da se čak 26 igrača prijavilo za izuzeće, a nijedan od njih nije prolazio kroz ovakvav tretman. Samo je najbolji na svetu morao da gleda kako se politika meša u naizgled uobičajen odlazak na turnir.

14.11 Novaku odbijena viza!


Šta se ovo dešava?! Vlada Viktorije odbila je vizu Novaka Đokovića jer je utvrđeno da je tražio pogrešan tip vize. Zapravo je to tražio njegov tim. Ovu informaciju je preneo "The Age".


Granična policija je kontaktirala Vladu kada je shvatila da je tim Đokovića zatražio pogrešan tip vize. Novak pokušava da uđe u zemlju za vizu koja ne sadrži medicinsko izuzeće za nevakcinisane. Federalne vlasti su odbile da napismeno podrže vizu Đokovića što je zatražila vlast Viktorije.

13.54 Novak sleteo u Melburn?


Stjuart Frejzer, novinar "Tajmsa", objavio je da je po informacijama koje poseduje Đoković sleteo u Melburn. Zvanične potvrde nema iz drugih izvora.


Još uvek se ne zna da li će Novak moći da uđe u zemlju jer se informacije menjaju iz trenutka u trenutak. Oglasila se i vlast Australije i opet zapretila Novaku.

IZVOR: NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru