„Kupovina Sautemptona mu stvarno dođe ko ubistvo s predumišljajem“

 "Dobro veče. Najbolji u tenisu dobio je pravdu na sudu i otišao na trening. A šta smo dobili mi? Najboljeg u diciplini bacanja kokoške na Mariniku - u večernjem terminu na Pinku", rekla je u uvodu u emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.





„Da pozove na linč novinara i opozicije, da ih optuži da žele da ubiju predsednika. Da najavi jaču represiju, da u treningu ostanu isprani mozgovi. Precizniji je autor bio sa kokoškom nego sa montažom, mada je oba puta promašio. Ali, nek bude da Tomislav Lovreković plaća stare dugove, kreator ne menja ni stare aranžmane ni recepte. I kažu: smrt Vučićeve porodice traže istraživački novinari, nevladine organizacije i Šolak, Đilas“.

„Predsednica REM-a film na Pinku ne komentariše, al Šolaka hoće. Trebalo bi ga uhapsiti jer degutantno troši svoj novac, a ima i roleks. Jeste degutantno šta je Šolak uradio Vučiću. Kupovina Sautemptona mu stvarno dođe ko ubistvo s predumišljajem. Plakaće se u nastavcima, kroz svako kolo lige“, završila je uvod u „Pregled dana“, Jelena Obućina.

IZVOR:NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru