Funkcioneri SNS osudili planove za atentat: Podrzali Vučića

 Funkcioneri SNS danas su u odvojenim izjavama osudili zverske planova da se izvrši atentat na predsednika Aleksandra Vučića i, dajući mu punu podršku u borbi protiv organizovanog kriminala, istakli očekivanja da će nadležne institucije reagovati energično.





Član Predsedništva SNS Dragan Stevanović podsetio je da predaja nije opcija i da je većinska Srbija uz predsednika Aleksandra Vučića.


"Danas predsedniče možemo da pozovemo institucije da štite Vas, da štite ustavni poredak, da obezbede sigurnost građanima, jer ste upravo svojom politikom i posvećenim radom te institucije podigli i ponovo uspostavili", naveo je on.


Istakao je da većinska Srbija očekuje da institucije reaguju energično i adekvatno.


"Da zmiju udarimo u glavu i do kraja. Živela Srbija..." , poručio je Stevanović.


Članica Glavnog odbora SNS Sonja Božović ocenila je da je


zbog namere predsednika Aleksandra Vučića da se suprotstavi organizovanom kriminalu i od Srbije načini bezbednu i stabilnu zemlju, i on sam postao meta mafije.


"Verujem da će nadležni državni organi uraditi sve što je potrebno kako bi zaštitili bezbednost predsednika Vučića. Svaki napad i pretnja upućena njemu, pretnja su prosperitetu, stabilnosti i jačanju Republike Srbije", poručila je ona.


Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković ocenio je da su zverskim planom da izvrše atentat na Vučića "monstrumi još jednom pokušali da zastraše Srbiju".


"Neće im proći. Srbija i svi njeni građani pružaju podršku čoveku koji je jedini imao hrabrosti da se suprotstavi organizovanom kriminalu u našoj zemlji, da stane na put raznim Zvicerima i kriminalnim klanovima, to je upravo ono što oni ne mogu Aleksandru Vučiću da oproste", naveo je Mirković.


IZVOR: TANJUG

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru