„Vučić je Srbiju već spasao od lopova i bankrota, još samo da je spasi od zime“

 "Kao što smo rekli juče, još zima nije ni počela a svašta se dešava u Srbiji. Vlast nam se čitavog dana obraća sa svog kanala - Pinka, jutros premijerka, a večeras će predsednik. Danas smo čuli, što kroz tabloide što kroz nastupe zvaničnika, da stiže strašna zima ali da predsednik ima spreman odgovor", počeo je večerašnju emisiju "Pregled dana" na Newsmax Adria Goran Dimitrijević.


„On je Srbiju već spasao od lopova, špijuna, izdajnika, bankrota, raznih mafija, poplava, nezaposlenosti, bede, gladi, loših rezultata u fudbalu, Hrvata, Albanaca, Amerikanaca, britanskih agenata i gomile stranih plaćenika, sad je ostalo još samo da je spasi od zime. Opozicija kaže da će se milioni evra baciti kroz prozor, ali ko njih uopšte sluša. U ranoj fazi svoje vlasti predsednik je lično spasavao zavejano dete i nosio ga na rukama kod Feketića.

„Sada će isto tako da spasava sve građane, dok srpske tajne službe ispituju da li je struja zaista nestala zbog javašluka i nekompetentnosti koji se vide iz aviona, ili je to zapravo nečija sabotaža protiv Srbije, pa ko poveruje u tako nešto, poveruje. Od drugih događaja –  infodemija je postala gora od epidemije, migranata se setimo samo kada je neki međunarodni dan, a sa gostom razgovaramo o životu Srba u enklavama na Kosovu“, završio je uvod u „Pregled dana“ Goran Dimitrijević.

IZVOR: NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru