Obućina: „Šarić više nije za zatvor, sad je za vilu“

 "Prošle nedelje struja je sahranila odgovornost, ove nedelje procedure pravdu. Šarić više nije za zatvor, sad je za vilu. Dijana više nije za instagram, sad je za zatvor. Mali više nije za doktora, ali Nebojša jeste. Novinaru izleda nije ni bila zapaljena kuća. Dva minuta izgleda nisu ni bila za sud", rekla je na početku večerašnje emisije "Pregled dana" na Newsmax Adria Jelena Obućina.



Pogrebnik i kum bio je isti onaj koji je danas bio Deda Mraz u Novoj Varoši. Ne zna tamošnji seljak šta je pravna procedura ali zna šta je nepravda. Predsedniku ne prijaju povici ni konkretno pitanje, a „koji to svake godine dobiva tender pa da do kuće nikad put nije očišćen“? Počeli su da mu dobaciju i njegovi pa je Deda Mraz obećao više nego bilo ko drugi od ’45-te“.

„I to naravno mimo procedura – par miliona, nekog investitora, čistu vodu, struje na pretek i 2,5 kilometra onog, slabo čišćenog puta. Kad je već tako, kad se procedura izdaje – dajte da srušimo i onu na koju smo bez otpora navikli da nam predizborna obećanja izazovu postizbornu depresiju“, završila je uvod u „Pregled dana“ Jelena Obućina.

IZVOR: NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru