Obućina: Vučić sumnja – kogresmene SAD novcem bustovao Đilas Šolak tandem

 "Predsednik je bustovan - trećom dozom vakcine u Beogradu, trećim pismom kongresmena iz Amerike" rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.


„Sad više ne pominju brata i kuma, sad pominju njega. Bajdenu pišu da je Telekomovo poslovanje sumnjivo, da se sedam miliona evra datih Pinku vratilo Vučiću kroz kampanju i da korupcijom nabavlja respiratore i to još javno priznaje na RTS-u. Dodiku je džaba ruska vakcina. Buster od Fajzera dobiti neće. Amerikanci su ga otpisali, čeka se da to uradi Vučić. A to se ne zna kako će ići jer se predsedniku sve izmešalo: pa Vučić sumnja – kogresmene je novcem bustovao Đilas Šolak tandem.


Ali tako što su angažovali albanske lobiste, da se bombarduje Srbija, što ih ne bi usrećilo, jer oni ne mare za Srbiju već samo za pljačku. I tu se, što je najgore, dodatna doza nacionalnom imunitetu ne završava nego je bustovan i Mladićev mural. Bustuje ga Vulin lično, krijući se iza MUP-a. Mada, čemu iznenađenje, ne sme protiv šefa a taj je setimo se Đinđićev Bulevar prelepljivao komandantom“ zaključila je Obućina.

IZVOR: NOVAS

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru