Navijači Partizana ne smeju u Gent: Belgijanci uveli vanredne mere

 Navijači Partizana neće moći da prisustvuju utakmici 4. kola Lige konferencija, koja se 4. novembra igra u Gentu, saopštili su crno-beli.


Klub iz Humske je izdao saopštenje u kojem objašnjava da je tu odluku donele vlasti u ovom belgijskom gradu, a sve zbog pandemije virusa Vovid-19.



"U četvrtak, 4. novembra 2021. godine, FK Partizan u Belgiji igra utakmicu četvrtog kola UEFA Evropa Lige konferencija sa ekipom Genta. Odlukom grada Genta od 1. novembra 2021. godine, nije moguće prisustvo navijača gostujućih timova, te samim tim ni navijača FK Partizan. Do ovakve odluke je došlo zbog porasta broja obolelih i hospitalizovanih građana usled virusa Kovid-19 u Evropi i Belgiji, kao i „crvene liste“ na kojoj se naša zemlja trenutno nalazi", stoji u sopštenju crno-belih i dodaje se:


"Napominjemo da prodaja karata državljanima Srbije nije moguća, kao i da će belgijska policija sankcionisati svaki pokušaj ulaska u zonu stadiona ili kupovine ulaznice od NN lica. FK Partizan, kao gostujući tim, mora poštovati sve postojeće donete odluke i odredbe domaćina, grada Genta".

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru