Mihajlović: Zlonamerne optužbe inicijative Ne davimo Beograd

 Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da je inicijativa Ne davimo Beograd nastavila tamo gde su stali drugi predstavnici opozije iznoseći neistine o projektu "Jadar" i zlonamerne optužbe protiv predsednika države i članova Vlade.


„Pre nego što nekog napadnete, barem se upoznajte sa činjenicama, a činjenice su da kompanija Rio Tinto u Srbiji vrši geološka istraživanja još od 2004. godine, ali da nije dobila ni odobrenje za eksploataciju, niti da postoji potpisan ugovor sa tom kompanijom“, navela je Zorana Mihajlović u pisanoj izjavi.


Ona je istakla da od rezultata studije uticaja na životnu sredinu, koja još nije završena, kao i od stava građana na referendumu zavisi da li će biti ugovora


„Namera referenduma nije da se sakriju činjenice, kao što vi tvrdite, već upravo suprotno, da se građani, kad budu završene sve studije i poznate sve činjenice, izjasne o projektu ‘Jadar“, ukazala je Zorana Mihajlović i poručila da nikome neće biti dozvoljeno da neistinama i paušalnim optužbama manipuliše građanima.

IZVOR: FONET

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru