Izvini Divljane, ne slušam više Idole


Резултат слика за nebojša krstić



Marketinški stručnjak (čitaj marketinški stručnjak=lekar=bot).  Nebojša Krstić predložio je danas da se društvene mreže Tviter, Fejsbuk i Jutjub isključe u Srbiji za vreme vanrednog stanja kako bi se, kako je naveo, suzbila epidemija širenja panike i sprečili njeni potencijalno smrotnosni efekti (da je samo u trenutku bezobrazne izjave naših stručnjaka da je Korona najsmešniji virus, uvedena makar neka mera predostrošnosti, sve bi bilo drugačije).
Krstić je u redovnoj kolumni za Blic, koja je objavljena u današnjem izdanju ovog lista, napisao da posle proglašenja vanrednog stanja treba razmišljati o opasnostima koje su potencijalno veće od samog virusa, a to je pre svega panika (panika se ne širi internetom, prvi put internet pomaže ljudima).
“Na internetu postoji, znači, dobro organizovana grupa tzv. opinion makera koji sipaju otrov, lažne vesti i dezinformacije 24/7“, napisao je Krstić dodajući da „ako se mora vršiti dezinfekcija prostora u kojima je infekcija, neophodno je izvršiti deratizaciju javnog javnog prostora od svih koji svesno, namerno i organizovano obmanjuju građane i destabilizuju sistem njihove zdravstvene zaštite”.
“U akciji ‘Sablja’ bilo je uhapšeno 11.000 ljudi. Bilo bi dovoljno privesti desetostruko manje, sada, u akciji ‘Dezinfekcija i deratizacija’
Iako sam ljubitelj druđštvenih mreža, predlažem da se Tviter, Fejsbuk i YT isključe u Srbiji momentalno – sve dok traje vanredno stanje, a svestan da je to jedini delotvoran način da se suzbije pandemija širenja panike i spreče njeni potencijalno smrotnosni efekti“, napisao je Nebojša Krstić u kolumni za današnji Blic.
A da li zna naš vrsni stručnjak svega, da većina studenata preko FB a imaju predavanja, vežebe, da preko YouTube-a i mlađi uzrasti imaju program vezan za nastavu. Kako je prodat, kako je zaglupeo, kako je zastranio naš vrsni stručnjak. Izvini Divljane ne slušam više Idole....

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru