Нострадамусов круг

 

Његова предвиђања су реализована и данас су истините, са изузетном прецизношћу
Нострадамус је био астролог, лекар и алхемичар, али је постао познат широм света, захваљујући његовим пророчанствима. Његове предвиђања су остварене, и данас су истините, са екстремном прецизношћу.
Нострадамус је написао пророчанства у метафорама, али кажу да је и пропагирање судбине по кругу довео до њега, иако о њему нема писаних или усмених доказа.
Међутим, овај метод је једноставан и изненађујуће прецизан!
Затворите очи, фокусирајте се на питање које вас тренутно интересује и куцните на круг круга. Изабрани број је одговор на ваше питање.
За одговоре погледајте следећи текст:
1. Да. Ти припадаш онима који не изгубе понос и присуство духа, чак иу најтежим ситуацијама. Зато не подижите руке од решавања ваших проблема, јер имате издржљивост и стрпљење на залихама. Чекам те. Уверите се у себе и друге. Да. Али не данас, а не сутра. Неко стоји на путу и ​​покушава да вас збуни. Не схватајте то превише озбиљно. Али чак и не потцењујте овај отпор. Избегавајте конфликт. Покушајте да пронађете позитивно решење за ваш проблем.
3. Да. Догађаји ће превазићи ваша очекивања у наредним данима. Ако почнете паметно користећи свој резерват енергије и не трошите је на небитне ствари, предност ће бити на вашој страни. У сваком случају, имате стрпљење и издржљивост, како у односу на себе и друге.
4. Да. У овом тренутку изгледа да се смејеш на своју срећу. Стога, нема разлога за сумњу у позитиван исход. Срећа ће вас задржати на путу дуго времена. Уживајте у овим срећним недељама ...
мало вам недостаје пријатна ситуација. Не чекајте предуго, дозволите другима да морају поштовати вас и ваше мишљење. Мале тактичке игре доводе до конфузије и штете на узајамном повјерењу.
6. Све ће бити мало теже него што очекујете. Идете из погрешних претпоставки. Други људи то виде сасвим другачије. Зато је крајње неопходно да саслушате добар савет блиске особе и да не подлежете лажним надама.
7. За сада питање није решено. Дајте себи времена и не напуните главу другим небитним проблемима. Покушајте да уживате у тренутку. Касније, све ће бити ријешено. Ако сте веома забринути, контактирајте чаробни круг недељу дана.
8. Пажљиво. Покушајте да не верујете свему што кажу. У неким стварима држите одређену дистанцу. Данас, све око вас изгледа повољније него што је заиста. Будите пажљиви и будите пажљиви да се касније не разочарате.
9. Без сумње. Али ће вам требати помоћ. Попричајте с добрим пријатељем о проблемима који вас муче, јер је он објективан и посматраће ствари трезвеније.
10. Да. Али не дајте то да вас доведе у заблуду. Покажите више повјерења и сигурности, а онда ће све бити у савршеном реду. У овом тренутку можете потпуно да се ослоните на своју интуицију. Касније нећете доживети најмање разочарење.
11. Презасно је постављено питање. Остави га на тренутак, још није зрео. Будите опуштени. То ће вам ценити због тога ...
12. То је врло могуће. Све напредује много брже и позитивније него што си замишљао. Важно је да не покушавате да стекнете утисак неквалификоване особе. Молимо вас да обратите пажњу: неко искрено покушава постати ваш пријатељ.
13. Све се неће догодити како је планирано. Ви се понашате неодлучно. Ово доводи у заблуду неке од ваших пријатеља. Они мисле да сте непредвидива особа која вам не користи. Уништи ову слику. Воле те више него што мислиш.
14. Све ће бити у реду. Али само ако сами покажете активност. Све је дозвољено, али не одлагање. Преузмите иницијативу у своје руке и изненадите са сву вашу ефикасност и богатство идеја.
15. Да, можете се ослонити на своју срећу. Радујете се добром пловилу судбине. Сада не морате измишљати ништа, само сачекајте. Исхитрене активности ће вас водити у погрешном смеру и могу вам повредити.
16. Сва нада ће бити испуњена. Али, апсолутно другачије него што си замишљао. Зато будите спремни за било какве промене и не концентрирајте се на једини постављени циљ. Покажите флексибилност и не одбацујте било који аргумент.
17. Питање је још увек отворено. Морате пажљиво размотрити ваше жеље, јер се ваша осећања још увек нису завршила. Дакле, очекујете превише са друге стране. У наредним данима све остаје непромењено.
Међутим, једна срећна околност може учинити јасноћу у вашем проблему. Пажљиво слушајте свој унутрашњи глас.
18. Можда има проблема са тобом. У почетку ћете бити разочарани, али то не значи да су ваше шансе једнаке нули. Управо супротно: разочарање ће стимулисати позитиван развој. Ваш круг пријатеља расте, постаје све бољи и стабилнији.
19. Неповерење и љутња су и даље далеко од вас. Али ако не брзо ослободите своје сумње, много ћете трошити. Ако вас срећа заобилази, кривац за то може бити ваша претерана скромност и несигурност. Баци их на страну! Будите отворени и дружите се са другим људима.
20. Да. У овом тренутку, срећа је на вашој страни. Стога, нема разлога за сумњу на повољан исход. И даље ћете уживати у срећном времену дуго времена.
21. Да. Да би се постигао крајњи циљ, остало је мало напора. Буди тих, ризик и сигурно ћеш успети. Будите пажљиви свега што се дешава око вас и имајте на уму - нема случајности. У овом свету ништа није случајно.

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru