Dvostruki aršini: Igrači Partizana i Zvezde bi bili kažnjeni

 Fakundo Kampaco je kažnjen, pa pomilovan usled žalbe, igrao je za Real protiv Partizana i posle te utakmice je opet suspendovan u Evroligi.


Zvezda je posle startnog trijumfa u Paruzu savladala i Baskoniju u Areni (78:71), i tako prvi put u klupskoj istoriji sezonu u Evroligi započela sa 2-0.


Partizan je zabeležio i drugi poraz, izgubio je i od Reala (93:86), iako nije bio inferioran na gostovanju u Madridu. Ipak, situacija sada nije ni malo prijatna i Mića Berić smatra da je vreme za pobede crno-bele čete.

Kampaco je prvobitno kažnjen neigranjem jednog meča zbog sukoba sa sudijama protiv Bajerna, pa pomilovan usled žalbe i igrao je za Madriđane protiv Partizana, da bi posle te utakmice stigla odluka o žalbi i suspendovan je tako da preskoči naredni duel Reala sa Baskonijom Evroligi.


Najblaže rečeno čudna situacija da klub gotovo može da bira, na neki način, za koju utakmicu će igrač da joj bude suspendovan.

Suspenzija je značila da Kampaco neće biti deo ekipe Reala u duelu sa Partizanom. Međutim, Real je uspeo da iskoristi "rupu u zakonu", žalivši se na odluku i uspevši da prolongira kaznu. Kao rezultat toga, Kampaco je ipak bio deo tima i bio je jedan od ključnih igrača u pobedi nad crno-belima.

Na kraju, Partizan je bio žrtva "rupe u zakonu".

Коментари

Популарни постови са овог блога

„Dok umire sve što vredi, lopov mirno u fotelji sedi“: Brutalna poruka navijača Partizana o kojoj bruji Srbija

Mitrović izveo najneobičniji penal: Ovo se skoro nikada ne događa

„Sad svi hoće na basket“: Jokić oduševio slikom ispred kuće u Somboru